Infovonal: +36(1) 246 8393
E-mail: info @ hostop.hu

Elhúzható függöny alkatrészek

Az elhúzható függöny se mentesül a gyakori használat káros hatásaitól. Az elhúzható függöny alkatrészek folyamatosan kopnak, és egy idő után nem is tudják már betölteni funkciójukat. Nem kell megijedni, ha látszólag már nem működik valamelyik elhúzható függöny alkatrész. Tökéletes megoldást jelent, ha csak a meghibásodott elemet cseréljük ki, akkor kocsiról, vagy ütközőről van szó, cégünk a minőségi Niko márkacsaláddal siet az Ön segítségére.

Amennyiben ipari függönyödön változtatna, akkor is jó helyen jár. Fix építésűből könnyen válhat mozgatható, elhúzható függöny. Egy görgős vasalat elhelyezése tolóajtók mozgatásához ugyanúgy jó, mint tolókapukhoz, 3000-kg teherbírásig.

Alkatrészek ügyében, valamint függöny átalakítási tervvel bátran fordulhat csapatunkhoz! Miután megvan a lista a szükséges elemekről és a kapu nyílásának, meglévő függönynek méretéről, a rendelés nyugodt szívvel leadható. A megrendelés beérkezése után azonnal legyártásra kerülnek az elemek, amiket rövid határidővel házhoz is szállítunk.