Infovonal: +36(1) 246 8393
E-mail: info @ hostop.hu

PVC védőfüggöny

4

A biztonságos munkavégzés alapvető elvárás minden munkahelyen. Ehhez sokszor el kell különíteni a különböző részfeladatokhoz szükséges tereket. Hegesztési munka esetén például, vagy autómosó működtetése esetén fontos a helyiségek hatékony tagolása. Ennek kiváló módja a PVC védőfüggöny, ami nem csak új szobát hoz létre, hanem megbízható védelmi funkciókat is ellát.

Minden termékünket egyedileg méretezzük az  ügyfeleink által megadott paraméterek alapján. Ez a PVC védőfüggöny azonban nem sötétíti el a helyiséget átlátszó anyagának köszönhetően.

A PVC védőfüggönyöket 200, 300, 400 vagy 570 mm szélességű szalagok segítségével állítjuk össze, mindegyiket fix rögzítéssel. Az elhúzható védőfüggöny egy összefüggő anyagból készül, 1 méteres, vagy 1,5 méteres matériából.
A PVC védőfüggöny kiváló megoldás mind védelmi, mind térelválasztási szempontból. Az ajánlatkérő lap segítségével megadhatja a leválasztani kívánt tér méreteit, szakembereink ennek függvényében készítik el az áhított függönyt. Az új PVC védőfüggönyt házhoz szállítja csapatunk.